13.3.07

Fum(eg)ada


Se tal fumámoslle aí
uns carozos e gastamos
o serán todo na póla

5 comentários:

musgallo disse...

E imos afumando uns chourizos para calmar a famiña despois.Que comedes despois da fum(eg)ada? Seghuro que todo tipo de mastrughadas.

eue disse...

Eó! Boas vindas, musgallo! Por onde andaba vostede? Nunha volta un colega meu chegou á casa ás tantas logo de mandarlle uns petas e a nai colleuno desesperado desconxelando un pernil de año.

Un voto para os chourizos

pándigo disse...

eu son máis amigo dos ovos con patacas fritidas, aí a partires das 5:00 am

TXARI disse...

por algho se empeça, meu!

musgallo disse...

Un pernil de año! Xesús! Fois curado a fume de porrete aínda había facer unha boa cecina. Sería cecina o xamón de año? hai pouco vin unha de avestruz a prezo inasequíbel!
A min dáme máis polas mastrughadas: chouriso con nosilla, ghrelos fríos con maionesa...o que teña a man.Por serto, fumo callado e non sei faser ningún pitiborsio. O ano pasado pilleinos feitos e non vexas a cara coa que me mirou o trapicheiriño! Saúdos e ata dentro dunha tempada, que teño moito choio do sen remunerar!