Eó! Boas vindas, musgallo! Por onde andaba vostede? Nunha volta un colega meu chegou á casa ás tantas logo de mandarlle uns petas e a nai colleuno desesperado desconxelando un pernil de año.
Un pernil de año! Xesús! Fois curado a fume de porrete aínda había facer unha boa cecina. Sería cecina o xamón de año? hai pouco vin unha de avestruz a prezo inasequíbel! A min dáme máis polas mastrughadas: chouriso con nosilla, ghrelos fríos con maionesa...o que teña a man.Por serto, fumo callado e non sei faser ningún pitiborsio. O ano pasado pilleinos feitos e non vexas a cara coa que me mirou o trapicheiriño! Saúdos e ata dentro dunha tempada, que teño moito choio do sen remunerar!
5 comentários:
E imos afumando uns chourizos para calmar a famiña despois.Que comedes despois da fum(eg)ada? Seghuro que todo tipo de mastrughadas.
Eó! Boas vindas, musgallo! Por onde andaba vostede? Nunha volta un colega meu chegou á casa ás tantas logo de mandarlle uns petas e a nai colleuno desesperado desconxelando un pernil de año.
Un voto para os chourizos
eu son máis amigo dos ovos con patacas fritidas, aí a partires das 5:00 am
por algho se empeça, meu!
Un pernil de año! Xesús! Fois curado a fume de porrete aínda había facer unha boa cecina. Sería cecina o xamón de año? hai pouco vin unha de avestruz a prezo inasequíbel!
A min dáme máis polas mastrughadas: chouriso con nosilla, ghrelos fríos con maionesa...o que teña a man.Por serto, fumo callado e non sei faser ningún pitiborsio. O ano pasado pilleinos feitos e non vexas a cara coa que me mirou o trapicheiriño! Saúdos e ata dentro dunha tempada, que teño moito choio do sen remunerar!
Postar um comentário